17 sep. 2011

Hjälp Kristoffer!!

Den 26 juli 2000 var en dag som förändrade Kristoffer Olofsson eller vi som känner honom Kritto´s liv för evigt, han var med i en motorcykelolycka som gjorde honom förlamad från bröstet och neråt. Olyckan i sig har inte nedslagit honom påverkat honom nämnvärt, han har varit fullt arbetsaktiv, gett många skratt och bidragit till literv...is med tårar geonom sina uppskattade föreläsningar om att faktiskt kunna se livet från den ljusa sidan oavsett hinder. För det är det Kritto verkligen har gjort fram tills nu.


2009 hände nånting oväntat med Kritto´s kropp vilket sedan dess försatt honom i ett oerhört smärtsamt tillstånd, en nervsmärta som för oss flesta levande människor skulle vara outhärdlig. Landstinget och dess ansvarige läkare & överordnade har under många tillfällen gett utfästelser och lovord om att Kritto ska få en adekvat behandling som han defacto har rätt till men det har som det brukar kallas runnit ut i sanden eller varit rena lögner. Kritto´s enda hopp som finns ligger på andra sidan atlanten på Craigs Hospital i Denver USA. Landstinget är inte beredd att bekosta den operation som krävs för att förhoppningsvis kunna göra Kritto fri från smärta, de kan inte heller erbjuda någon som helst annan vård som skulle hjälpa honom då den enda kunskapen & erfarenheten finns på Craigs hospital som specialiserat sig på denna typ av kirurgi (bränna hål i ryggmärgen).

Operationenstiden är bokad till den 16 oktober 2011. Operation kostar i sig 320 000 dollar vilket med dagens dollarkurs är 2 139 200 kr. Pengar som inte landstinget kan bidra med och summor som Kritto inte har!

Därför ber jag dig som medmänniska hjälpa Kristoffer förhoppningsvis bli smärtfri genom att Du bidrar med valfri summa så han kan få sin efterlängtade operation. En operation som förhoppningsvis gör att han kan leva ett liv som alla vi andra!
Sätt in valfritt bidrag på PG 1611965-3
Tack på förhand!
Du kan gå in å läsa mer på http://www.kritto.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar